Joruca bv - wie zijn we?

In Berlaar is de fors uitgebreide winkel van Joruca opengegaan. De verkoopsruimte verdubbelde, zodat er plaats kwam voor een extra aanbod van tuinmachines en - benodigdheden. 

De winkel langs de Liersesteenweg is al exact zeven jaar open. Maar nu was het tijd voor een volgende, ingrijpende stap. “Mijn man Stehpan en ikzelf verkopen er al jaren reinigingsmachines, waarmee we ons op de industriële markt richtten. Maar we kregen ook veel vragen om ons op het tuinassortiment te richten. Want op dit moment was er geen enkele verkoper van tuinbenodigdheden en -machines meer in Berlaar-centrum. We hebben dan beslist om er voor te gaan en ons assortiment uit te breiden”.

Maar dan was er wel meer ruimte nodig. “We hebben dus de achterliggende loods mee ingericht als winkel, zodat de oppervlakte van de winkel meer dan verdubbeld werd. De reinigingstoestellen nu achteraan. Vooraan de winkel hebben we nu een assortiment grasmachines, kettingzagen, bosmaaiers, handgereedschap, veiligheidsgerei, pompen, enzovoort. We richten ons daarmee op particulieren. We hebben ook ons eigen herstellingsatelier voor alle merken”.

Wij gebruiken cookies. Meer weten?