Lokhaas tegen ratten en muizen

Lokhaas tegen ratten en muizen

SGG01
€ 10,95
Inclusief belasting

Edialux Sorkil-G Garden is een lokaas met difenacoum en graantjes, dat muizen en ratten sterk aantrekt. De voorgedoseerde zakjes garanderen een langdurige en efficiënte werking, zelfs in vochtige ruimtes. Eén enkele opname van het gif is voldoende voor het doden van moeilijk te bestrijden muizen en ratten.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Tegen muizen, gebruik binnen: Leg 1 zakjes in een veilige, niet makkelijk te openen lokaasdoos met 3m afstand tussen de lokaasdozen in de zones waar de muizen actief zijn. Plaats de lokaasdozen steeds tegen een muur. Het lokaasdoosje dient 2 of 3 dagen na begin van de bestrijdingsactie en hierna wekelijks geïnspecteerd te worden om te controleren of het lokaas wordt gegeten en om dode dieren te verwijderen. Navullen indien nodig.

Tegen ratten, gebruik binnen en buiten: Leg tot 8 zakjes in een veilige, niet makkelijk te openen lokaasdoos met 15m afstand tussen de lokaasdozen in de zones waar de ratten actief zijn. Plaats de lokaasdozen steeds tegen een muur. De lokaasdozen dienen voor ratten pas 5 tot 7 dagen na het begin van de behandeling te worden bezocht en daarna ten minste wekelijks, om te controleren of het lokaas geaccepteerd wordt en de lokaasdozen intact zijn en om dode knaagdieren te verwijderen. lokaas indien nodig aanvullen.

Uitsluitend te gebruiken in verzegelde lokaasdozen, binnenshuis en buiten, rond gebouwen.

5 Items
Nog geen reviews

Wij gebruiken cookies. Meer weten?